Skip to content
muotokuva jossa nuori hymyilevä nainen keltaisessa takissa pitelee puhelinta

Miten saada kauniimpi hymy ja näyttää hyvältä valokuvissa?

Kuvauksellisen hymyn saat olemalla luonnollinen, kasvoharjoitteilla ja muutamalla muulla keinolla.

Kun poseeraat kameralle tai tapaat jonkun ensimmäistä kertaa, häikäisevä hymy on verraton jäänsärkijä. Sellaisen saamiseksi ei tarvitse olla Hollywood-tähti – riittää että seuraat nopeita ja helppoja kauneudenhoitoniksejämme.

Panosta luonnollisuuteen

Kuvauksellisen hymyn salaisuus on luonnollisuus. Poseerattu, korostunut hymy näyttää tukalalta ja väkinäiseltä eikä ole kuvissa edukseen.

Älä pinnistä liikaa, vaan pidä kasvot rentoina ja hymyile hillitysti. Suusi tulisi olla aavistuksen verran avoinna, jotta alahuulesi kaari korostaa ylähampaiden kaarta. Muistele hyviä tilanteita elämässäsi, niin täydellinen hymy löytyy helposti.

Treenaa kasvojasi

Nopea treenihetki voi tehdä ihmeitä kropallesi, mutta tiesitkö, että se voi auttaa hiomaan myös hymyäsi? Kasvoharjoitteilla voit kiinteyttää kasvojesi lihaksistoa siinä missä kehon muitakin osia.

Hymyn harjoitteleminen peilin edessä on kasvoharjoitteista helpoin. Istu tai seiso peilin edessä, rentouta kasvosi ja ala sitten hymyillä. Hymyile kymmenen sekunnin ajan ja rentouta kasvot. Muista, että harjoitus tekee mestarin. Jatka harjoittelua kerran päivässä, kunnes hymysi tuntuu luontevalta ja näyttää hyvältä.

Jos käytät meikkiä, tee se hillitysti

Luonnollisen näköinen meikki on aina paras valinta täydellisen hymyn kannalta. Joten valitse sinulle sopiva meikki.

Oikean sävyinen huulipuna voi tehdä hampaista valkoisemman näköiset. Kirsikan, viinin, marjan, luumun tai heleän pinkin tapaiset sävyt korostavat hymyä parhaiten.

Huolehdi hampaistasi hyvin

Kauniin valkoiset hampaat ovat häikäisevän hymyn paras tae. Huolehtimalla hampaistasi hyvin saat terveen näköisen hymyn.

Harjaa hampaasi vähintään kahdesti päivässä, käytä hammaslankaa ja viimeistele suuvedellä. Suosittelemme hampaillesi White Now Glossy Chic -hammastahnaa. Optista ”Blue Light” -teknologiaa ja huippukiiltäviä kiteitä sisältävä White Now Glossy Chic tarjoaa välittömästi valkoisemmat hampaat* ja kiiltävän pinnan.

Pidä vinkkimme mielessä, niin poseeraat pian kuin vanha tekijä. Muista käyttää White Now -hammastahnaa ja nauti välittömästä* valkoisuuden vaikutelmasta ja häikäisevästä hymystä.

*Kliininen tutkimus, jossa tutkittiin välitöntä valkoisuuden vaikutelmaa optisella menetelmällä. 79 osanottajaa. Valkoisuuden vaikutelma on väliaikainen. Tuote voi tahrata joitakin tekstiilejä ja pintoja.

PIKAVINKKI

Kasvoharjoitteet kiinteyttävät kasvojen lihaksia ja auttavat sinua näyttämään kuvauksellisemmalta.

 

Kysymyksiä Suunhoidosta

Perheiden hammashoidon asiantuntija Pepsodent on luonut joukon oppaita, joista löytyy apua suun terveyteen liittyviin huoliin

LUE LISÄÄ ARTIKKELEITA