Skip to content
10 aina tarpeellista meikkivalintaa

10 aina tarpeellista meikkivalintaa

10 must-meikkiä

Hait sitten glamouria tai luonnollisempaa ilmettä, meikki on vasta osa tarinaa. Säihkyvä hymy on välttämätön asuste, jonka hankinnassa me voimme auttaa.

Lue alta kymmenestä ehdottomasta perusmeikistä ja vinkeistä, joilla voit tehostaa hymyäsi hetkessä.

1. Pohjustusvoide

Pohjustusvoide eli primer on läpinäkyvä geeli, joka levitetään kasvoille ennen meikkivoidetta. Se auttaa silottamaan ihoa ja peittämään pieniä epäkohtia. Levitä voide kasvoillesi ja odota sen kuivumista ennen meikkivoiteeseen siirtymistä.

2. Meikkivoide

Meikkivoide on koko meikin perusta, joten oikean sävyn löytäminen on keskeistä. Muista, että vähempi riittää – meikkivoiteen ei tulisi olla huomion keskipiste.

Raidallisen lopputuloksen välttämiseksi levittämiseen on paras käyttää meikkisientä tai meikkivoidesivellintä. Aloita keskeltä kasvojasi ja taputtele pienet määrät meikkivoidetta poskille, leukaan ja otsaan. Levitä hellävaraisin, pyörivin liikkein. Meikkivoiteessa ei tule näkyä selkeitä reunoja, vaan sen tulisi sulautua tasaisesti kaulaan ja hiusrajaan.

Jos meikkivoide tuntuu liian tuhdilta, hyvä vaihtoehto voi löytyä BB- tai CC-voiteesta.

3. Peitevoide

Peitevoite auttaa kätkemään ihon pienet epäkohdat, tummat silmänaluset ja laikut. Varmista, että valitsemasi voide sopii ihonsävyysi. Kermaisen sileä koostumus on paras. Levitä ongelmakohtiin ja silottele hellävaraisesti nimettömälläsi.

4. Poskipuna

Poskipuna tuo ihollesi luonnollista hohdetta. Pyri löytämään lämmin, omaan ihonsävyysi sointuva sävy ja levitä sitä poskipäihin. Saat tyyliisi annoksen glamouria levittämällä hieman kimalletta tai korostusväriä poskipään korkeimpaan kohtaan.

5. Läpikuultava puuteri

Ripaus puuteria viimeistelee meikkivoiteen ja luo tasaisen lopputuloksen.

6. Luomiväri

Suosit sitten smoky eyes -lookkia tai luonnollista hehkua, neutraalit sävyt ovat varma valinta. Itsellesi sopivimmat sävyt löydät kokeilemalla.

7. Rajausväri

Sipaisu rajausväriä riittää korostamaan silmiäsi välittömästi. Levitä väriä ylempään ripsirajaan – jos käytät rajauskynää, varmista, että se on aina teroitettu. Jos käytät ripsikiharrinta, tee se ennen rajausvärin levittämistä, jottei lopputulos muutu suttuiseksi.

8. Ripsiväri

Täydellinen ripsiväri tuo ripsiisi näyttävää tuuheutta ja erottelua. Käytä ripsien kihartamisen ja rajausvärin levittämisen jälkeen. Jos haluat pidemmät ripset, pyöritä sivellintä koko matkalta ripsiväriä levittäessäsi. Jos heiluttelet sivellintä, saat paksummat ja selkeämmin erottuvat ripset. Erityisen runsaat ripset saat levittämällä useamman kerroksen ripsiväriä.

9. Huulipuna

Huulipuna on verraton keino valaista kasvoja, mutta lukemattomat tarjolla olevat sävyt voivat tehdä alkuun pääsemisestä hankalaa.

Kun haluat lisätä hymyysi hohdetta välittömästi, valitse sinertäväpohjainen sävy. Sininen auttaa tehostamaan valkoisuuden vaikutelmaa ja auttaa estämään hampaittesi näyttämistä keltaisilta.

Ennen huulipunan käyttöä kuori huulet, kosteuta ne ei-öljymäisellä huulirasvalla ja pyyhi liiat rasvat pois paperiliinalla tai pumpulilla. Rajaa huulet tarkasti tuodaksesi niihin erottuvuutta ja ehkäistäksesi huulipunan leviämistä. Aloita huulten keskeltä ja kuljeta huulipunaa kohti ulkoreunoja niin, että kaikki kohdat peittyvät.

Kattava kauneudenhoitorutiini hymyllesi

Säihkyvän valkoinen hymy viimeistelee lookin kuin lookin. Kuten ihosi, myös hampaasi ovat kauneimmillaan, kun niistä huolehtii järjestelmällisesti.

Muista harjata hampaasi vähintään kahdesti päivässä valkaisevalla hammastahnalla, kuten Pepsodent White Now:lla. Se on välittömästi* valkaiseva CC-hammastahna, jonka patentoitu Blue Light -teknologia alkaa valkaista jo ensimmäisen harjauskerran jälkeen. Hampaita kuluttamaton all in one -koostumus varmistaa, että ikenesi ja hampaasi saavat myös tärkeää pitkän aikavälin suojaa ja hoitoa. Valkaisua ilman kompromisseja!

Voit tehostaa tuloksia entisestään White Now Carbon + Correct -hammasharjalla, joka on suunniteltu kiillottamaan hammaskiillettä ja poistamaan tahroja. Sen hiilipitoiset harjakset mahdollistavat tehokkaan puhdistuksen.

Varmista myös, että meikkipussistasi löytyy Pepsodentin White Now Touch hampaiden valkaisukynä pikaehostuksia varten. Sen valoa heijastavat kiteet tuovat hampaisiisi välitöntä hohdetta ja hampaita kuluttamaton koostumus varmistaa, säihkyvän ja terveen näköisen hymyn!

Lisää nämä 10 ehdotonta valintaa must-meikkihankintoihisi ja olet valmiina häikäisemään kerrasta toiseen.

PIKAVINKKI

Yritä karsia ruokavaliostasi happopitoisia ruokia, jotka vahingoittavat hammaskiillettä. Vahingoittunut hammaskiille paljastaa alla olevan tummemman hammasluun, jolloin hampaat näyttävät kellertäviltä.

 

Kysymyksiä Suunhoidosta

Perheiden hammashoidon asiantuntija Pepsodent on luonut joukon oppaita, joista löytyy apua suun terveyteen liittyviin huoliin

LUE LISÄÄ ARTIKKELEITA