Skip to content
Vanhemmuus ei aina ole helppoa, ja virheitä sattuu itse kullekin, mutta lapsen hymy saa kaiken tuntumaan vaivan arvoiselta. Lasten suojeleminen on usein ensisijainen haasteemme, johon voi välillä kaivata apua.

" />
Vanhempien ikuinen haaste: perheestä huolehtiminen

Vanhempien ikuinen haaste: perheestä huolehtiminen

Vanhemmuus ei aina ole helppoa, ja virheitä sattuu itse kullekin, mutta lapsen hymy saa kaiken tuntumaan vaivan arvoiselta. Lasten suojeleminen on usein ensisijainen haasteemme, johon voi välillä kaivata apua. Joskus keinot ovat itsestäänselviä: aurinkorasvaa ja hattu auringossa oleiluun, kypärät pyöräretkelle, kellukkeet ja uimalasit altaalle suunnatessa.

Arjessa ei ole aina yhtä selvää, miten voimme suojella itseämme ja perhettämme.  Kun on aika suojella perheesi hymyjä, Pepsodent haluaa tehdä hammastahnan valinnan helpoksi, koska emme halua suun terveysongelmien estävän ketään hymyilemästä!

Siksi olemme ahkeroineet tehdäksemme koostumuksistamme hellävaraisia niiden tehosta tinkimättä. Keskeinen keino on ollut hankaavien ainesosien määrän vähentäminen.

Sinkin luonnollisen tehon avulla voimme tarjota pitkäkestoista tehoa jopa 24 tunnin* ajaksi. Sinkin tunnetut terveyshyödyt ja tehokkaat antibakteeriset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen keinon suojata sinut ja perheesi tehokkaasti — ilman kompromisseja.

*kun hampaat harjataan 2x päivässä

Hellävaraisesta koostumuksestaan huolimatta uusi Pepsodent Long Active tarjoaa kahdeksan keskeistä ominaisuutta: se suojaa reikiintymiseltä, vahvistaa ikeniä, torjuu plakkia, vahvistaa hammaskiillettä, valkaisee hampaita, raikastaa hengityksen, ehkäisee hammaskiveä ja toimii antibakteerisesti.

Uusi Pepsodent Long Active tarjoaa tehokasta ja kokonaisvaltaista suojaa, joka on hellävaraista suullesi. Koska jokaisella hymyllä on väliä.

PIKAVINKKI

Kalsium vahvistaa hammaskiillettä. Jos et siedä maitotuotteita, panosta manteleihin, parsakaaliin ja kuivattuihin papuihin, jotka sisältävät runsaasti kalsiumia.

 

Kysymyksiä Suunhoidosta

Perheiden hammashoidon asiantuntija Pepsodent on luonut joukon oppaita, joista löytyy apua suun terveyteen liittyviin huoliin

LUE LISÄÄ ARTIKKELEITA