Skip to content
Sinkki on hivenaine, jolla on keskeinen rooli terveellisessä ruokavaliossa ja kehon terveessä toiminnassa. Se on raudan jälkeen kehon tärkein hivenaine.

" />
Sinkki mineraali: terveys- ja hyvinvointisankari hammastahnassasi

Sinkki mineraali: terveys- ja hyvinvointisankari hammastahnassasi

Sinkki on hivenaine, jolla on keskeinen rooli terveellisessä ruokavaliossa ja kehon terveessä toiminnassa. Se on raudan jälkeen kehon tärkein hivenaine.  Sinkki vaikuttaa mm. immuunijärjestelmään, maku- ja hajuaistiin, solujen jakautumiseen ja kasvuun sekä haavojen paranemiseen. Se toimii myös antioksidanttina.  

Täysipainoisesti hyödynnettynä sinkkin tiedetään esimerkiksi parantavan vastustuskykyä ja mielentilaa, auttavan ihoa hehkumaan ja edistävän lihasten kasvua ja korjautumista. Mitä terveys- tai hyvinvointiparannusta etsitkin, sinkistä saattaa hyvinkin olla apua.  Näin ollen ei ole yllätys, että Pepsodent halusi hyödyntää sinkin luontaista tehoa Long Active -tuotteissaan.

Kuten muuallakin kehossa, sinkki tarjoaa useita hyötyjä suun terveyden kannalta. Pepsodent Long Active -tuotteissa käytetty mineraalimuotoinen sinkki näytteleekin keskeistä hammastahnan hyödystä, mm. 

  1. Auttaa vahvistamaan ikeniä
  2. Auttaa raikastamaan hengitystä
  3. Ehkäisee hammaskiven muodostumista
  4. Suojaa plakkia vastaan jopa 24 tunnin* ajan 
  5. Torjuu bakteereja

*kun hampaat pestään 2x päivässä

Pepsodent Long Active tarjoaa kattavan ja tehokkaan suojan, joka huolehtii suustasi.  Koska jokaisella hymyllä on väliä.

PIKAVINKKI

Kalsium vahvistaa hammaskiillettä. Jos et siedä maitotuotteita, panosta manteleihin, parsakaaliin ja kuivattuihin papuihin, jotka sisältävät runsaasti kalsiumia.

 

Kysymyksiä Suunhoidosta

Perheiden hammashoidon asiantuntija Pepsodent on luonut joukon oppaita, joista löytyy apua suun terveyteen liittyviin huoliin

LUE LISÄÄ ARTIKKELEITA