Skip to content
Luonnon hurjasta voimasta ei ole epäilystä, mutta luontoäiti osaa olla myös hoivaava ja huolehtiva, kuten hygieniatuotteiden maailmastakin huomaa.

" />
Huolenpitoa luonnon ainesosia hyödyntämällä

Huolenpitoa luonnon ainesosia hyödyntämällä

Luonnon hurjasta voimasta ei ole epäilystä, mutta luontoäiti osaa olla myös hoivaava ja huolehtiva, kuten hygieniatuotteiden maailmastakin huomaa. Vuosien varrella etenkin kauneustuotevalmistajat ovat huomanneet, että oikein valjastettuina luonnon hämmästyttävät ominaisuudet voivat tarjota täydellisen tasapainoista, hellävaraista ja tehokasta hoitoa.

Kaikki ovat tietysti yksilöitä ja suosivat erilaisia luonnollisia apukeinoja ja jokaisella on omat luonnon raaka-aineita sisältävät luottotuottensa, oli kyseessä sitten aloe vera -kosteutus (aloe veraa sisältävä kosteusvoide) pitkän auringossa vietetyn päivän jälkeen, upeiden kutrien aikaansaanti arganöljyä sisältävällä hoitoaineella tai ihon elvyttäminen vitamiinipitoisella avokadokasvonaamiolla. Mitä kaipaatkin, tarjolla on yleensä luontaisiin ainesosiin pohjautuva ratkaisu.

Samaa lähestymistapaa voi soveltaa hampaisiin siinä missä hiuksiin ja ihoonkin. Suojaa hymyäsi uusilla pepsodentin natural elements -hammastahnoilla, 92-prosenttia luonnosta hankittuja ainesosia.

Kookos

Kookosöljy on ollut kauneuspuolella hitti jo pidempään huikeiden ominaisuuksiensa ansiosta: sen tiedetään mm. Puhdistavan, kosteuttavan, vähentävän ryppyjä ja ehkäisevän ennenaikaista ikääntymistä.  Pepsodent Long Active Nature Elements CoCo White koostumus sisältää luontaisesti puhdistavista ominaisuuksistaan tunnettua kookosuutetta ja auttaa palauttamaan hampaiden luonnollisen valkoisuuden.

Neilikka ja kataja

Neilikka on suosittu mauste ja kataja tunnetaan ennen kaikkea ginin mausteena, mutta molemmilla on myös erinomaisia terveysetuja. Neilikka kerrotaan edistävän ruuansulatusta, tehostavan  immuunijärjestelmää ja ylläpitävän tervettä luustoa. Katajan vuorostaan kerrotaan  voivan  puhdistaa verta, helpottaa kouristuksia ja suojata haavoja. Pepsodent long active natural elements clove sensitive sisältää rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnettuja neilikka- ja katajanmarjaöljyjä ja auttaa helpottamaan hampaiden vihlontaa.

PIKAVINKKI

Kalsium vahvistaa hammaskiillettä. Jos et siedä maitotuotteita, panosta manteleihin, parsakaaliin ja kuivattuihin papuihin, jotka sisältävät runsaasti kalsiumia.

 

Kysymyksiä Suunhoidosta

Perheiden hammashoidon asiantuntija Pepsodent on luonut joukon oppaita, joista löytyy apua suun terveyteen liittyviin huoliin

LUE LISÄÄ ARTIKKELEITA