Skip to content

Kilpailuolosuhteet

 

 1. Järjestäjä: Unilever Finland Oy, 0141907-3, Verkkosaarenkatu 5 00580 Helsinki. Kaikki tähän kilpailuun liittyvät kysymykset tulee ohjata sähköpostitse osoitteeseen kuluttajaneuvonta@unilever.com
 2. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 16-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.
 3. Kilpailu alkaa 10.08.2022 ja loppuu 24.08.2022. Unilever Finland Oy arpoo voittajan 25.08. 2022. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse
 4. Voit osallistua kilpailuun täyttämällä kilpailulomakkeen Facebookissa. Kilpailuun osallistuminen ei vaadi tuotteen ostamista.
 5. Kilpailun voittaja valitaan satunaisesti. Voittajia valitaan kaksi, joista kukin saa 2 lounge-pääsylippua Elämä Lapselle –konserttiin. Lounge-lippuja ei ole julkisessa myynnissä lainkaan ja paikat ovat esiintymislavan vieressä, jonka läpi myös artistit kulkevat illan aikana. Konsertti järjestetään Venue Tanssin Talolla Helsingissa 07.09.2022. Jokaisen pääsylipun arvo on 49€ (sisältäen verot). Palkintoa ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse
 6. Unilever Finland Oy on rekisterinpitäjä a) niiden henkilötietojen (nimi ja sähköposti), jotka kerätään tämän kilpailun yhteydessä sekä b) niiden henkilötietojen (nimi ja sähkööposti), joita keräämme sinusta uutiskirjeemme lähetystä varten käsittelylle. Seuraamalla tätä linkkiä, voit muuttaa mieltymyksesi tai peruuttaa tilauksesi. Voit myös koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen painamalla ”Peruuta tilaus” -nappia, joka löytyy jokaisen uutiskirjeen lopusta. Lue Tietosuojaseloste - sekä Evästeseloste, mikäli haluat lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä.
  Hyväksymällä arpajaiset hyväksyt, että tietoja, jotka annat itsestäsi osallistuessasi arvontaan, käsitellään arpajaisten hallinnoimiseksi.
 7. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä.
 8. Unilever Finland Oy vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.
 9. Jos Unilever ei seitsemän päivän kuluessa arvonnan päättymisestä ole tavoittanut voittajaa osallistujan antamilla yhteystiedoilla, tai jos voittaja ei täytä arvontaan osallistumisen vaatimuksia, arvotaan uusi voittaja.