Skip to content
Pepsodent Elastinen

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä nauttimaan yksityisestä Elastisen konsertista yhdessä läheistesi kanssa!
 

Osta Pepsodent Super Fluor Kummit -hammastahna kampanja-aikana (30.8.–21.11.2021) S-Ryhmän myymälöistä tai verkkokaupasta (foodie.fi).

Osallistu arvontaan lataamalla kuva ostokuitista alla olevan lomakkeen välityksellä (viimeistään 21.11.2021).

Osallistujien joukosta valitaan yksi (1) onnekas voittaja 26.11.2021. Yksityinen konsertti järjestetään virtuaalisesti voittajan ja Elastisen sopimana ajankohtana. Onnea arvontaan ja toivottavasti juuri sinä pääset jakamaan tämän upean ja ainutkertaisen elämyksen läheistesi kanssa!

Unilever Finland Oy on rekisterinpitäjä a) niiden henkilötietojen (nimesi ja sähköpostiosoitteesi), jotka kerätään tämän arvonnan yhteydessä sekä b) niiden henkilötietojen (sähköpostiosoitteesi), joita keräämme sinusta uutiskirjeemme lähetystä varten käsittelylle. Seuraamalla linkkiä, voit muuttaa mieltymyksesi tai peruuttaa tilauksesi. Voit myös koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen painamalla ”Peruuta tilaus” -nappia, joka löytyy jokaisen uutiskirjeen lopusta. Lue Tietosuojaseloste - sekä Evästeseloste, mikäli haluat lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä.